Over Ons

Wist je dat een goede thuisverzorging 70% van het werk is? Door de juiste producten te gebruiken geniet je van een gezonde haarbos! Langer plezier van je kleur en stel je een kappersbezoek langer uit. Wij nemen je met plezier mee op weg naar een richting van een goede haarverzorging en hoofdhuid verzorging. Volg je een hoofdhuid ritueel dan kunnen wij je behandeling ondersteunen door dat wij zien wat je gebruikt. Het is niet altijd 1 merk maar soms de combinaties van producten die je hoofdhuid of haar in balans brengt.

Heel belangrijk is dat je hoofdhuid een andere behoefte heeft als je haar, dit word namelijk vaak vergeten. De hoofdhuid is het levende deel en het haar is niet levend . We doen alles aan het gezicht maar de hoofdhuid begint pas als er een probleem ontstaat. We zouden allemaal eens wat vaker een behandeling voor de hoofdhuid moeten doen.


De productkeuze van Haarproducten door Saskia is gericht op een gezonde hoofdhuid. We letten op Vegan, biologische producten en organische producten. Natuurlijk is dit niet bij alles mogelijk, een product moet zijn werk kunnen doen.

Wil jij advies van één van onze collega’s? Neem contact op of bezoek onze salon Haar Door Saskia in Helmond (Oostende 18). 

  • Wij zijn opgeleid tot dermaconsulente
  • Wij ondersteunen onze werkwijze met de beste haar en hoofdhuid producten.
  • Wij richten ons op specialisaties van:

Vegan

Consumenten worden zich steeds meer bewust van de ingrediënten van producten. Daarom zal de focus bij Haarproducten door Saskia nóg meer op Vegan producten gaan liggen. Vegan producten bevatten ingrediënten die puur plantaardig zijn en er wordt geen gebruik gemaakt van dieren of dierlijke producten. -link naar vegan producten-

Recycle

Om op duurzaamheid in te spelen komen veel merken met productverpakkingen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal of die (voor een groot deel) te recyclen zijn. Dit is toch fantastisch? Bekijk bijvoorbeeld onze producten van Oway

Biologisch

Biologische producten zijn de toekomst, wij van Haarproducten door Saskia bieden diverse biologische producten aan. Denk hierbij aan de etherische oliën Moon Me, de organische Oway en de Vegan producten van Jeanpaul Myne.

Wist je dat?

Wij ook een eigen Salon in Helmond (Oostende 18) hebben? Meer informatie over onze behandelingen lees je op www.haardoorsaskia.nl