Ecru New York

De Curl Perfect Collectie van ECRU New York bestaat uit verschillende verzorgings- en stylingproducten met een zorgvuldig samengestelde formule van oliën en plantenextracten. Zo zit er in de producten avocado olie, Kalahari meloenzaad olie, mango boter en suikerriet extract verwerkt. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het haar gevoed en gehydrateerd wordt en maken je krullen glanzend en pluisvrij.

De ecru haarproducten lijn bestaat uit een ecru shampoo, ecru conditioner, mist en crème-gel. Ook is het mogelijk deze producten in verschillende soorten setjes te bestellen.

Om je haar intensief te verzorgen is een combinatie van de shampoo en conditioner aan te raden. De Hydrating Shampoo reinigt het haar zacht en laat je krullen glanzen. De Anti-Frizz Conditioner ontwart het haar en hydrateert intensief. Om je haar in model te brengen kun je de Styling Potion gebruiken; deze vormt en beheerst je krullen. Tenslotte is er nog de Ecru Rejuvenating Moisture Mist; een verzorgende curl-activator.

De producten zijn vrij van siliconen, sulfaten en parabenen. En dat is precies wat je krullende haar nodig heeft! Want zo verzwaart het niet en behoudt het volume. Daarnaast is de gehele lijn Color Safe.

Ecru curl
Ecru new York conditioner
Ecru new your shampoo
Ecru new York curl perfect defining styling potion

Type haar
Meer
Merk
Meer
Type haar
Meer
Merk
Meer
Vegan